I december 2017 blev Digital Fox och Pulsen Omsorg samarbetspartners. Samarbetet innebär att Pulsen Omsorgs kunder erbjuds vår lösning för Avvikelsehantering i verksamhetssystemet Combine. När personalen ska rapportera en avvikelse loggar de in i Combine. Via brukarens personakt kan de skapa en avvikelserapport i DF RESPONS, där sedan utredning och uppföljning av avvikelsen utförs.

Sedan samarbetets start fram till idag har åtta av Pulsen Omsorgs kunder infört eller är på gång att införa DF RESPONS avvikelsehantering. Landskrona, Östhammar, Mullsjö, Nässjö och Habo var först, och i år har även Falkenberg, Kungsbacka och Södertälje anslutit. SVEA-kommunerna – Sävsjö, Vetlanda, Eksjö, Aneby– och Tranås är på gång till hösten.

Tillsammans erbjuder vi en helhetslösning för kunden – ett verksamhetssystem för vård, omsorg och socialtjänst som inkluderar en tillförlitlig, flexibel lösning för avvikelsehantering. Ett lyckat samarbete för alla parter helt enkelt.

Här kan du läsa mer om avvikelsehantering i DF RESPONS.