Nu är den äntligen klar – vår nya Skola Bas-lösning! Vi har tagit fram en basversion av de moduler i DF RESPONS som är kopplade till digital barn/elevakt för skola och förskola.

Skola Bas är i första hand tänkt för mindre verksamheter som har behov av att digitalisera processerna inom skola/förskola. Basmodulerna är till skillnad från våra andra DF RESPONS-moduler inte anpassningsbara. Det innebär att process samt frågor och texter i formulär och utredningsdelar inte kan kundanpassas utan man köper in en eller flera moduler som färdiga lösningar. På så sätt kan vi erbjuda Skola Bas till ett lägre pris än våra kundanpassade moduler.

Framöver kommer vi att kunna erbjuda våra moduler för skola/förskola antingen som Skola Bas eller som Skola FlexHär hittar du mer information om Skola Bas & Skola Flex.

Skola Bas & Skola Flex

Lanseringserbjudande
De tre första kunderna som köper en Skola Bas-modul får under första året testa samtliga moduler som ingår i Skola Bas-paketet. Ni betalar bara för en modul och väljer sedan år två vilka moduler ni vill fortsätta med.

Kontakta oss gärna om ni vill veta mer.