Nu är den äntligen klar – vår nya Omsorg Bas-lösning! Vi har tagit fram en basversion av de moduler i DF RESPONS som vi har för vård, omsorg och socialtjänst – Avvikelsehantering, Riskanalys, Synpunkter/klagomål samt Arbetsskada och tillbud.

Omsorg Bas är i första hand tänkt för mindre verksamheter som har behov av att digitalisera processerna för vård/omsorg/socialtjänst, men funkar såklart också för medelstora och större verksamheter.

Våra basmoduler är standardmoduler. Det innebär att process samt frågor och texter i formulär och utredningsdelar inte kan kundanpassas utan man köper in en eller flera moduler som färdiga lösningar. På så sätt kan vi erbjuda Omsorg Bas till ett lägre pris än våra kundanpassade moduler (Flex).

Basmodulerna är enkla och användarvänliga och med dem följer bland annat en online-manual, smidiga statistikrapporter och två-faktorsinloggning.

Här hittar du mer information om Omsorg Bas & Omsorg Flex.

Skola Bas & Skola Flex

 

Kontakta oss gärna om ni vill veta mer.