Du vet väl att det numera är möjligt att skapa Power BI-rapporter i DF RESPONS? Fyra av våra kunder – Gislaved, Vetlanda, Halmstad och Tierp – har implementerat Power BI-rapporter i sina system, och har nu interaktiva rapporter för avvikelsehantering och kränkande behandling.

Jämfört med andra statistikfunktioner i DF RESPONS är Power BI det bästa verktyget för den som enkelt vill kunna jämföra data för olika frågor och olika perioder. Den främsta fördelen med Power BI-rapporter är att de är interaktiva, vilket innebär att användaren kan klicka på olika element för att filtrera och analysera statistiken. De är dessutom mycket användarvänliga och enkla att förstå.

Power BI-rapporterna är integrerade i DF RESPONS och användaren behöver inte ha en egen Power BI-licens. Statistiken är baserad på DF RESPONS-användarens behörighet och visar därför bara data för de ärenden som användaren har läsbehörighet på. Innehållet i Power BI-rapporterna kan anpassas efter era behov och önskemål.

Låter det intressant?
Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer.

Power BI är en plattform från Microsoft som kan användas för att modellera och visualisera information. Du kan läsa mer om Power BI på Microsofts hemsida.