I september är det dags för höstens första administratörsutbildningar. Det är en endags-utbildning och en tvådagars-utbildning som arrangeras digitalt via Teams.

Grundkurs för administratörer
Digital endagsutbildning, 22 september. Utbildningen vänder sig till DF RESPONS-administratörer. Den riktar sig både till befintliga administratörer som vill fördjupa och aktualisera sina kunskaper såväl som nya medarbetare som vill lära sig systemet.

Sista anmälningsdag är den 15 september.

Mer information och anmälan hittar du här.

Formulärbyggarutbildning
Den 26 – 27 september en tvådagars-utbildning för DF RESPONS-systemförvaltare. Den riktar sig till dig som vill lära dig mer om hur man ändrar i befintliga moduler eller bygger egna nya moduler. Vi kommer under utbildningen att bygga en helt ny modul från grunden. Genom olika övningar bryter vi ner de olika momenten.

Sista anmälningsdag är den 20 september.

Mer information och anmälan hittar du här

Välkommen med din anmälan!