Grävningstillstånd & TA-Planer

Digital Fox lösning för Grävningstillstånd och TA-planer hanterar båda processerna från början till slut. Lösningen stödjer ansökan av enbart grävningstillstånd eller TA-plan, såväl som en integrerad ansökan.

Alla lösningar anpassas efter era specifika behov och önskemål. Vi kan till exempel ta era pappersblanketter och skapa en digital variant som är helt baserade på dem.

Tidsbesparande för alla parter

Digital hantering av processerna är tidsbesparande för kommunens personal, ledningsägare och entreprenörer. Dessutom kvalitetssäkras processerna så att inget glöms bort eller faller mellan stolarna.

Helhetslösning

Med DF RESPONS får ni en flexibel lösning för grävningstillstånd och TA-planer där ni själva har stor möjlighet att påverka hur systemet ska fungera. Vi ger er en helhetslösning som täcker hela processen från ansökan till garantibesiktning. Systemet skapar en enkel överblick av pågående ärenden och hjälper er att hålla ordning.

Karta och rapporter

Systemet har flera inbyggda rapport- och statistikfunktioner. Ett exempel är kartrapporten som ger en geografisk sammanställning av grävningstillståndsansökningar och TA-planer.

Exempel på kartrapport.

Process - så här går det till

Digital Fox lösning ger ett bra stöd genom hela processen från ansökan till garantibesiktning. Flödet kan anpassas utifrån era specifika behov och önskemål.

Exempel process grävningstillstånd och TA-plan.

Referenser
Exempel på kommuner som har DF RESPONS moduler för Grävningstillstånd och TA-planer: Staffanstorps kommun, Burlövs kommun och Kävlinge kommun.

Vill du veta mer?

Kontakta oss gärna om du har frågor.