Jobba hos oss!

Hos oss på Digital Fox står engagemang och service i fokus. Vill du bli en del av vårt glada rävgäng? Här hittar du våra lediga jobb.

Lediga jobb

Drift- och IT-säkerhetsansvarig
Nu söker vi dig som vill jobba som Drift- och IT-säkerhetsansvarig hos oss. Som drift- och IT-säkerhetsansvarig kommer du att ha det övergripande ansvaret för all
systemdrift och IT-säkerhet i företaget. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med våra projektledare och kundansvariga samt vår utvecklingsavdelning.

Mer information om tjänsten och länk till vårt ansökningsformulär hittar du här:
Drifts- och IT-säkerhetsansvarig

Vill du jobba hos oss?

Vi är alltid intresserade av nya medarbetare. Hör gärna av dig om du skulle vara intresserad av att arbeta hos oss.


Vilka är Digital Fox?

Digital Fox - rävDigital Fox är ett växande IT-företag med stark entreprenörsanda. Vi är idag tolv anställda. Tack vare en mycket stark tillväxt med många nya kunder de senaste åren söker vi nu fler medarbetare till vårt team. Vår vision är att tillhandahålla användarvänliga IT-lösningar till offentlig verksamhet som underlättar vardagen för anställda och medborgare.

Vår plattform DF RESPONS har nu funnits på marknaden sedan 2007 och används idag av ca 150 kunder, främst kommuner runt om i Sverige. I DF RESPONS kan man hantera processer som exempelvis: synpunktshantering, felanmälan, e-förslag, kränkande behandling samt avvikelsehantering. Våra kunder förknippar Digital Fox med god kvalitet, lättanvända system och mycket god service.