Jobba hos oss!

Hos oss på Digital Fox står engagemang och service i fokus. Vill du bli en del av vårt glada rävgäng? Här hittar du våra lediga jobb.

Lediga jobb

Just nu har vi inga lediga tjänster, men vi är alltid intresserade av nyfikna och engagerade människor som tycker att det skulle vara spännande att jobba hos oss.
Hör gärna av dig om du är intresserad!


Vilka är Digital Fox?

Digital Fox - rävDigital Fox är ett växande IT-företag med stark entreprenörsanda. Vi är idag 14 anställda. Tack vare en mycket stark tillväxt med många nya kunder de senaste åren söker vi nu fler medarbetare till vårt team. Vår vision är att tillhandahålla användarvänliga IT-lösningar till offentlig verksamhet som underlättar vardagen för anställda och medborgare.

Vår plattform DF RESPONS har nu funnits på marknaden sedan 2007 och används idag av ca 150 kunder, främst kommuner runt om i Sverige. I DF RESPONS kan man hantera processer som exempelvis: synpunktshantering, felanmälan, e-förslag, kränkande behandling samt avvikelsehantering. Våra kunder förknippar Digital Fox med god kvalitet, lättanvända system och mycket god service.