Lediga jobb

Vi utökar vår utvecklingsavdelning och söker därför en ny utvecklare till en spännande tjänst:

Full-Stack Webbutvecklare

Placering: Erik Dahlbersgatan 3, Göteborg
Lön: Fast månadslön med bonusmöjligheter
Omfattning: Heltid eller enligt överenskommels

Beskrivning av tjänsten

Som full-stack webbutvecklare blir du en viktig del av ett litet, men växande team bestående av juniora och seniora utvecklare. I din utvecklarroll kommer du i huvudsak arbeta med att utveckla vår flaggskeppsprodukt DF RESPONS, en webbaserad plattform som främst används för att stödja olika processer inom offentlig sektor.

I din roll som full-stack webbutvecklare hos Digital Fox ingår bland annat:

 • Arbete med Microsofts produkter i ASP.NET-miljö.
 • Utveckling av backend i framförallt C#.
 • Utveckling av datalager i och mot MS SQL.
 • Utveckling av frontend i en blandning av olika tekniker.
 • Test och utveckling av testmetodiker.
 • Medverka i agila processer med stöd av Azure DevOps.
 • Bidra till att utveckla arbetsmetoder samt arbetssätt i vårt team.

I dagsläget står vi inför spännande utmaningar. Vi arbetar aktivt med ett teknikskifte där vi moderniserar delar av vår produkt genom att införa och gradvis växla över till nya tekniker. Rent konkret innebär det en förflyttning från ASP.NET Framework till .NET.

Du har själv stor möjlighet att välja om du vill arbeta hemifrån eller på vårt kontor i Göteborg. I normala fall är måndagar och torsdagar kontorsdagar, övriga dagar bestämmer du över själv.

Förmåner hos Digital Fox

Vi är måna om våra medarbetares hälsa och välmående. Alla våra medarbetare har flexibel eller oreglerad arbetstid. Den som väljer att träna på lunchen får 15 minuter extra betald lunchrast. Det årliga friskvårdsbidraget uppgår till 5 000 kr. Som fast anställd får du även tjänstepension och försäkringar enligt ITP. Du får också ta del av vårt bonusprogram.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet av systemutveckling, där full-stack utveckling är meriterande. Du ska ha helst ha erfarenhet av att arbeta i ett större team och därmed har möjlighet att bidra till att förbättra och ta vår utvecklingsprocess till nästa nivå. Vi ser helst att du har en högskole-/universitetsutbildning inom it, datateknik, systemutveckling eller motsvarande. Som person bör du vara noggrann, pålitlig och ha lätt för att ta till dig nya kunskaper.

Meriterande kunskaper:

 • Utveckling i och med Microsoft ASP.NET-teknik.
 • Programmering i C#, JS/HTML/CSS, SQL.
 • Kunskap kring ASP.NET WebForms, MVC, WebApi, .NET Core, Blazor.
 • Kunskap kring IT-säkerhet, autentisering, auktorisering samt federering.
 • Aktivt arbete med en eller flera metodiker, t.ex. Scrum/Agile, gärna i Azure DevOps.
Så här söker du tjänsten

Fyll i vårt ansökningsformulär för att söka tjänsten.

Har du frågor ?

Kontakta vår utvecklingschef Andreas Ernstad: andreas.ernstad@digitalfox.se


Vilka är vi på Digital Fox?
Digital Fox - räv

Digital Fox är ett växande IT-företag med stark entreprenörsanda. Vi är idag 10 anställda. Tack vare en mycket stark tillväxt med många nya kunder de senaste åren söker vi nu fler medarbetare till vårt team. Vår vision är att tillhandahålla användarvänliga IT-lösningar till offentlig verksamhet som underlättar vardagen för anställda och medborgare.

Företaget startade som ett examensarbete på Chalmers 2006. Plattformen DF RESPONS har funnits på marknaden sedan 2007 och används idag av ca 130 kommuner och företag runt om i Sverige. I DF RESPONS kan man hantera processer som exempelvis: synpunktshantering, felanmälan, kränkande behandling samt avvikelsehantering. Våra kunder förknippar Digital Fox med god kvalitet, lättanvända system och mycket god service.