Lediga jobb

Vi utökar vår utvecklingsavdelning och söker därför en ny utvecklare till en spännande tjänst:

Full-Stack Webbutvecklare

Placering: Erik Dahlbersgatan 3, Göteborg
Lön: Fast månadslön med bonusmöjligheter
Omfattning: Heltid eller enligt överenskommelse

Beskrivning av tjänsten

Som full-stack webbutvecklare blir du en viktig del av ett litet, men växande team bestående av juniora och seniora utvecklare. I din utvecklarroll kommer du i huvudsak arbeta med att utveckla vår flaggskeppsprodukt DF RESPONS, en webbaserad plattform som främst används inom offentlig sektor för att stödja olika processer.
I din roll som full-stack webbutvecklare hos Digital Fox ingår bland annat:

  • Arbete med Microsofts produkter i Microsofts ASP.NET-miljö.
  • Utveckling av backend i framförallt C#.
  • Utveckling av datalager i och mot MS SQL.
  • Utveckling av frontend i en blandning av olika tekniker.
  • Test och utveckling av testmetodik.
  • Bidra till att utveckla arbetsmetoder samt arbetssätt i vårt team.

I dagsläget står vi inför spännande utmaningar. Vi arbetar aktivt med ett teknikskifte där vi moderniserar delar av vår produkt genom att införa och gradvis växla över till nya tekniker. Vi är också i ett läge där vi utvärderar vilka praktiska förändringar vi vill göra av vår infrastruktur, t.ex. versionshantering och projektledning för att öka produktivitet samt kvalitet.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet av systemutveckling, där full-stack webbutveckling är meriterande. Du ska ha helst ha erfarenhet av att arbeta i ett större team och därmed har möjlighet att bidra till att förbättra och ta vår utvecklingsprocess till nästa nivå. Vi ser helst att du har en högskole-/universitetsutbildning inom it/datateknik/systemutveckling eller motsvarande. Som person bör du vara noggrann, pålitlig och ha lätt för att ta till dig nya kunskaper.

Meriterande kunskaper:
• Utveckling i och med Microsoft ASP.NET-teknik.
• Programmering i C#, JS/HTML/CSS, SQL.
• Kunskap kring ASP.NET WebForms, MVC, WebApi
• Kunskap kring IT-säkerhet, autentisering, auktorisering samt federering.
• Aktivt arbete med en eller flera metodiker, t.ex. Scrum/Agile.

Förmåner hos Digital Fox

Vi är måna om våra medarbetares hälsa och välmående. Alla våra medarbetare har flexibel eller oreglerad arbetstid. Den som väljer att träna på lunchen får 15 minuter extra betald lunchrast. Du får även ett årligt friskvårdsbidrag. Som anställd får du även tjänstepension och försäkringar enligt ITP. Du får också ta del av vårt bonusprogram.

Så här söker du tjänsten

Fyll i vårt ansökningsformulär för att söka tjänsten. Vi vill ha din ansökan senast den 14 maj.

Har du frågor ?

Kontakta vår utvecklingschef Andreas Ernstad: andreas.ernstad@digitalfox.se


Vilka är Digital Fox?

Digital Fox är ett växande IT-företag med stark entreprenörsanda. Vi är idag sju anställda - fyra på utvecklingsavdelningen och tre på marknadsavdelningen. Vår vision är att tillhandahålla användarvänliga IT-lösningar till offentlig verksamhet, organisationer och företag som underlättar vardagen för anställda och medborgare.

Plattformen DF RESPONS har nu funnits på marknaden sedan 2006 och används idag av ett 80-tal kunder, främst kommuner, runt om i Sverige. Hörnstenarna i vårt sätt att arbeta är: Hög kvalitet, snabb support och ett professionellt bemötande.

Scroll Up