Vad tycker Digital Fox kunder?

Vi genomför årligen en kundenkät för att ta reda på vad våra kunder tycker om systemet DF RESPONS, och hur de upplever företagets service och kvalitet. Undersökningen har genomförts årligen sedan 2009. Enkäten består av ett antal påståenden som kunden bedömer utifrån en 5-gradig skala, från ”1 – stämmer inte alls” till ”5 – stämmer helt”.

Mycket nöjda!
Resultatet av enkäten visar att våra kunder är mycket nöjda med både DF RESPONS och med företagets service varje år. Diagrammet nedan visar snittbetyget av inkomna enkätsvar för de sex senaste åren.

Diagram kundutvärdering 2009-2020
Våra kunder har svarat på frågor om oss som leverantör avseende erfarenhet, kundfokus, påverkan, tillgänglighet och bemötande.
Våra kunder har svarat på frågor om systemet DF RESPONS som avser användarvänlighet, behov och pris.

 

Totalt genomsnitt på 11 år
Vi kan stolt konstatera att genomsnittet för samtliga frågor för åren 2009-2020 är 4,7 av 5,0.

Genomsnitt kundundersökning 2009-2020

I enkäten har man också möjlighet att skriva egna kommentarer om Digital Fox och DF RESPONS:

Suverän service
 Jag tycker verkligen ni är helt suveräna när det gäller service, bemötande och hjälpsamhet! Man får dessutom alltid snabba svar då man mejlar frågor till er. 
Fantastiska
 Alla är lika fantastiska! Alltid tillmötesgående, glada och med ett tålamod utan dess like. Jag känner mig alltid vänligt bemött och även om jag kommer med "dumma" eller självklara frågor, så känner jag mig aldrig löjlig även om det så handlar om att jag glömt trycka på en knapp 
Proffsig och familjär
 Jag tycker leverantören känns proffsig, men ändå familjär. Toppen 
Hjälpsamma & snabba
 Alltid mycket hjälpsamma och tillmötesgående. Återkopplar mycket snabbt via mail eller telefon vid behov av stöd och support. 
Användarvänligt och bra pris
 Digital Fox har ett professionellt bemötande där de tar sig tid till att lyssna av och komma med synpunkter/förslag. Återkopplingen mellan fråga till svar har hela tiden varit mycket snabb vilket vi har uppskattat. De två främsta faktorerna till att vi valde just DF RESPONS var främst att systemet var användarvänligt samt att priset var bra. 
Lösningsfokuserade
 Ni är lätta att nå per telefon och e-post. Svarar snabbt och är bra på att komma med konkreta förslag och lösningar