Vad tycker Digital Fox kunder?

Vi genomför årligen en kundenkät för att ta reda på vad våra kunder tycker om systemet DF RESPONS, och hur de upplever företagets service och kvalitet. Undersökningen har genomförts årligen sedan 2009. Enkäten består av ett antal påståenden som kunden bedömer utifrån en 5-gradig skala, från ”1 – stämmer inte alls” till ”5 – stämmer helt”.

Mycket nöjda!
Resultatet av enkäten visar att våra kunder är mycket nöjda med både DF RESPONS och med företagets service varje år. Diagrammet nedan visar snittbetyget av inkomna enkätsvar för de sex senaste åren.

Resultat kundutvärdering 2017-2022
Våra kunder har svarat på frågor om systemet DF RESPONS som avser användarvänlighet, behov och pris.
Resultat kundenkät 2017-2022
Våra kunder har svarat på frågor om oss som leverantör avseende erfarenhet, kundfokus, påverkan, tillgänglighet och bemötande.

 

Totalt genomsnitt på 13 årVi kan stolt konstatera att genomsnittet för samtliga frågor för åren 2009-2022 är 4,7 av 5,0.

genomsnitt 2009-2022Genomsnitt kundundersökning 2009-2022.

I enkäten har våra kunder också möjlighet att skriva egna kommentarer om Digital Fox och DF RESPONS:

Tacksamt samarbete
 Det är otroligt tacksamt att samarbeta med Digital Fox, alltid snabb och utförlig respons och ingenting känns omöjligt! Inga frågor är för små eller för stora och ni har alltid stort tålamod med oss och våra funderingar. 
Suverän service
 Jag tycker verkligen ni är helt suveräna när det gäller service, bemötande och hjälpsamhet! Man får dessutom alltid snabba svar då man mejlar frågor till er. 
Proffsig och familjär
 Jag tycker leverantören känns proffsig, men ändå familjär. Toppen 
Jättenöjd med allt
 Jag är jättenöjd med allt. Snabb kontakt och alltid hjälp när jag har frågor eller om något annat. Jag känner mig sedd och lyssnad på. Bra jobbat 🙂 
Användarvänligt och bra pris
 Digital Fox har ett professionellt bemötande där de tar sig tid till att lyssna av och komma med synpunkter/förslag. Återkopplingen mellan fråga till svar har hela tiden varit mycket snabb vilket vi har uppskattat. De två främsta faktorerna till att vi valde just DF RESPONS var främst att systemet var användarvänligt samt att priset var bra. 
Proffsigt bemötande
 Proffsigt bemötande från början till slut 🙂