Samarbetspartners är en viktig framgångsfaktor

Vi på Digital Fox ser samarbeten som en viktig förutsättning för att vara innovativa och skapa mervärde för våra kunder. Genom att knyta trygga partners till oss kan vi erbjuda så kompletta lösningar som möjligt.


Pulsen Omsorg

Pulsen levererar tjänster och system som syftar till att höja kvaliteten inom social omsorg för kommuner och privata vårdgivare. Pulsen Omsorg levererar bland annat verksamhetssystemen Combine och Magna Cura.

Vårt samarbete består i att Pulsen Omsorgs kunder erbjuds vår lösning för avvikelsehantering i verksamhetssystemet Combine.

 

 


Unikum

Unikum är Sveriges största lärportal för alla skolformer. Unikum levererar smidiga och säkra verktyg på webben för barn, pedagoger och föräldrar. Verktygen gör det lättare att samarbeta kring mål, planer, dokumentation och kvalitet i förskolan och skolan.

Vårt samarbete består i att skapa en integration mellan lärportalen Unikum och vår lösning för kränkande behandling i DF RESPONS.

Unikum

 

 


Alfa eCare

Alfa eCare har ett stort utbud av produkter utvecklade specifikt för att hantera de komplexa krav och behov som finns inom vård och omsorg. Verksamhetssystem, planeringsverktyg, signering av insatser, digital signering av läkemedel och receptförskrivning är några exempel.

Vårt samarbete består i att Alfa eCares kunder erbjuds vår modul för avvikelsehantering i verksamhetssystemen Epsilon och Omega.

Logo AlfaeCare

 

 


Intresserad av att integrera våra tjänster i ett systemsamarbete med oss?

Hör gärna av er.